How can i see if i have generated a block

Post Reply
Yadric
Posts: 2
Joined: Wed Jun 15, 2011 1:12 pm
os: linux

How can i see if i have generated a block

Post by Yadric » Wed Jun 15, 2011 1:15 pm

Hallo together,

how can i see if have generated a block without waiting 120 blocks ?

Until now i just know it that its stand somewhere in the debug.log

Cheers

Yadric

Chucksta
Posts: 43
Joined: Tue May 31, 2011 8:04 pm
os: windows
Location: United Kingdom
Contact:

Re: How can i see if i have generated a block

Post by Chucksta » Wed Jun 15, 2011 1:34 pm

From where your namecoind executable is, enter (in a terminal):

namecoind listtransactions

that will show the state of your transactions

namecoind getinfo
or
namecoind getbalance

these will show the state of your wallet

Yadric
Posts: 2
Joined: Wed Jun 15, 2011 1:12 pm
os: linux

Re: How can i see if i have generated a block

Post by Yadric » Wed Jun 15, 2011 1:48 pm

Hi,
i know. But i read elsewhere that you can only see a transaction or a "amount" after 120Blocks.

I'm confused a bit at the moment.
Cause i am running a rig with 1,6GHashs
The calculator says estimated time: 11hours xx mins

The rig is running now for 18h+ and still no notifications about transfers.

-------

Is their a way to check it over the debug.log?

Cause i can only see XXX Mhash per sec on my phoenix shells all the time and nothing more.

Dont know if its working correctly.


best regards

Skinenr
Posts: 3
Joined: Wed Jun 15, 2011 1:35 pm
os: windows

Re: How can i see if i have generated a block

Post by Skinenr » Wed Jun 15, 2011 4:22 pm

Hi, i have a question(solo mining) , if i stop mining or close the namecoind.exe before finding a block , all my work goes to waste? if i reebot i have to start all over again ? I hope not .
Thanks

OddOne
Posts: 14
Joined: Sun Jun 12, 2011 10:32 pm
os: windows

Re: How can i see if i have generated a block

Post by OddOne » Wed Jun 15, 2011 6:02 pm

Yes, you do - nothing is persistent when it comes to mining unless you're working as part of a pool, and even then any accepted work would be lost if the namecoin daemon goes down.

yux
Posts: 1
Joined: Thu Jun 16, 2011 1:01 pm
os: linux

Re: How can i see if i have generated a block

Post by yux » Thu Jun 16, 2011 1:13 pm

Skinenr wrote:Hi, i have a question(solo mining) , if i stop mining or close the namecoind.exe before finding a block , all my work goes to waste? if i reebot i have to start all over again ? I hope not .
Thanks
No. There is no progress or smth else, if you stop your mining, you just stop your current round.

Post Reply